KolekSi CeRiTA LuCU daN CeRitA LaWak SeRTa CeRiTa KeLAkAR

KolekSi CeRiTA LuCU daN CeRitA LaWak SeRTa CeRiTa KeLAkAR


Nak dengar cerita lawak tak? selalu2 lah jenguk kt sini.. nanti akan sentiasa ada cerita lucu dan cerita lawak yang akan membuatkan anda selalu gelak besar serta gelak ketawa yang akan selalu menghiburkan hati anda.. ingatlah blog ni yer..


CeRiTA LuCU daN CeRitA LaWak SeRTa CeRiTa KeLAkAR akan senantiasa menGHiburkan hati anda dengan cerita-cerita lucu dan cerita-cerita lawak dari semasa ke semasa.


CeRiTA LuCU daN CeRitA LaWak SeRTa CeRiTa KeLAkAR akan senantiasa menggeMbirakaN haTi AnDa..


CeRiTA LuCU daN CeRitA LaWak SeRTa CeRiTa KeLAkAR akan senantiasa MEnGGelikan Hatiii anda..


CeRiTA LuCU daN CeRitA LaWak SeRTa CeRiTa KeLAkAR akan senantiasa memBawaKan cerita-cerita yang menarik..


CeRiTA LuCU daN CeRitA LaWak SeRTa CeRiTa KeLAkAR akan senantiasa membawakan cerita-cerita yang sentiasa melucukan hati anda..


CeRiTA LuCU daN CeRitA LaWak SeRTa CeRiTa KeLAkAR akan senantiasa menceriakan hari-hari anda..


Jenguk-jenguklah selalu kt sini yer....... Kami mengumpulkan cerita-cerita menarik dari pelbagai sumber.. Kami berharap anda sudi membacanya..


Saturday, 7 January 2012

KERETA KANCIL BERLUMBA DENGAN EVO 10 DAN SUBARU IMPREZZA

KolekSi CeRiTA LuCU daN CeRitA LaWak SeRTa CeRiTa KeLAkAR
Pada suatu pagi ada seorang lelaki tua telah pergi ke pasar dengan kereta kancilnya..
Tiba-tiba semasa didalam perjalanan pulang enjin kereta yang dipandunya telah mati ditengah jalan.. Lelaki tua itu cuba menahan kereta untuk meminta tolong.. Tidak lama kemudian, ada sebuah kereta Subaru Impreza telah berhenti di tepi jalan untuk membantunya..

Pemilik kereta Subaru Impreza itu telah mengambil keputusan untuk menunda kereta lelaki tua tu ke bengkel.. Didalam perjalanan, ketika berhenti dipersimpangan lampu traffic light ada sebuah kereta EVO 10 telah berhenti bersebelahan kereta Subaru Impreza tersebut.. Sewaktu menunggu lampu hijau,  EVO 10 itu telah mencabar kereta Subaru Impreza tersebut dengan deruman keretanya yang kuat.. vruuuummm... vruuummmm... vruuuummmmm....

Oleh kerana rasa tercabar, apabila lampu hijau, kereta Subaru Impreza bersama EVO 10 itu telah memecut dengan lajunya untuk berlumba.... Dia telah terlupa dengan orang tua beserta keretanya yang sedang ditunda dibelakang kereta subarunya. Hampir pengsan orang tua tu dibuatnya,,

Selang beberapa ratus meter dari situ.ada seorang polis trafik yang sedang membuat perangkap had laju.. Dia telah melaporkan kepada ketuanya yang sedang membuat sekatan jalan raya  2 KM dari situ bahawa ada sebuah kereta EVO 10 yang telah memandu melebihi had laju iaitu 290 km per jam, sebuah kereta Subaru Imprezza telah memandu 280 km per jam, serta sebuah kereta kancil yang telah memandu 280 km per jam.. ketuanya telah terkejut..


No comments:

Post a Comment