KolekSi CeRiTA LuCU daN CeRitA LaWak SeRTa CeRiTa KeLAkAR

KolekSi CeRiTA LuCU daN CeRitA LaWak SeRTa CeRiTa KeLAkAR


Nak dengar cerita lawak tak? selalu2 lah jenguk kt sini.. nanti akan sentiasa ada cerita lucu dan cerita lawak yang akan membuatkan anda selalu gelak besar serta gelak ketawa yang akan selalu menghiburkan hati anda.. ingatlah blog ni yer..


CeRiTA LuCU daN CeRitA LaWak SeRTa CeRiTa KeLAkAR akan senantiasa menGHiburkan hati anda dengan cerita-cerita lucu dan cerita-cerita lawak dari semasa ke semasa.


CeRiTA LuCU daN CeRitA LaWak SeRTa CeRiTa KeLAkAR akan senantiasa menggeMbirakaN haTi AnDa..


CeRiTA LuCU daN CeRitA LaWak SeRTa CeRiTa KeLAkAR akan senantiasa MEnGGelikan Hatiii anda..


CeRiTA LuCU daN CeRitA LaWak SeRTa CeRiTa KeLAkAR akan senantiasa memBawaKan cerita-cerita yang menarik..


CeRiTA LuCU daN CeRitA LaWak SeRTa CeRiTa KeLAkAR akan senantiasa membawakan cerita-cerita yang sentiasa melucukan hati anda..


CeRiTA LuCU daN CeRitA LaWak SeRTa CeRiTa KeLAkAR akan senantiasa menceriakan hari-hari anda..


Jenguk-jenguklah selalu kt sini yer....... Kami mengumpulkan cerita-cerita menarik dari pelbagai sumber.. Kami berharap anda sudi membacanya..


Saturday, 24 December 2011

Hari Yang Paling Teruk

KolekSi CeRiTA LuCU daN CeRitA LaWak SeRTa CeRiTa KeLAkARAda seorang lelaki di sebuah bar. Dia hanya duduk sambil memandang minumannya. Dia duduk seperti itu selama setengah jam.

Kemudian, ada seorang lelaki miskin datang dan mengambil minuman dari lelaki itu, dan minum sampai habis. Lelaki itu memarahinya.. Lelaki miskin itu menangis. Lelaki itu berkata, "Marilah kesini, saya hanya bergurau. Nanti saya akan membeli minuman lain. Saya tidak boleh tahan melihat orang lelaki menangis. "

"Hari ini adalah hari yang paling teruk dalam hidup saya. Pertama, saya lewat bangun tidur, dan lambat pergi ke tempat kerja saya. Kerana itu bos saya telah memecat saya. Apabila saya meninggalkan pejabat dan pergi ke kereta saya, saya dapati kereta saya telah dicuri. Saya pun menaiki teksi untuk pulang ke rumah, dan apabila saya keluar dari teksi itu, saya tertinggal dompet saya didalam teksi.. Wang saya dan kad kredit saya ada didalam dompet tu.. Pemandu teksi itu hanya terus berlalu pergi. "

"Apabila saya pulang ke rumah, saya dapati isteri saya berada di atas katil dengan seorang tukang kebun. Saya terus meninggalkan rumah, dan datang ke bar ini. Dan apabila saya sedang memikirkan untuk mengakhiri kehidupan saya, kamu tiba-tiba datang dan terus minum air saya yang bercampur racun... "

KolekSi CeRiTA LuCU daN CeRitA LaWak SeRTa CeRiTa KeLAkAR

No comments:

Post a Comment